S3+ 1310 veitsilekkuri

Digitaalinen veitsileikkuri malli S3 on loistava fantastinen isompi vedoskone, joka sopii graafisiin etiketteihin ja pakkausteollisuuteen. Sillä on monia etuja, kuten ”yhden napsautuksen” toiminta, laaja sovellusalue ja korkea sijoitetun pääoman tuotto. Sen pienen jalanjäljen ansiosta käsittelyalue on 1000mm * 1300mm ja suurin käsittelypaksuus voi olla 10mm (20mm). Veitsileikkuri on varustettu kuljettimen syöttöjärjestelmällä, automaattisilla imuilla ja valinnaisella saksipöytä automaattisella panostuslaitteella. Integroitu monitoimileikkauspää on varustettu kahdella piirturin kiss-cut leikkaustyökalun pidikkeellä ja kahdella pikavaihdolla UCT-yleistyökalutelineellä, jotka voidaan asentaa sähköisellä oskilloivalla työkalulla (EOT), vetotyökalulla, kiss-cut-työkalulla, rypistystyökalu, V-leikkaustyökalu, rei’itystyökalu ja muut leikkaustyökalut. Se laajentaa paitsi käyttöaluetta paljon, myös materiaalien valikoimaa ja prosessointitaidetta. Se on täydellinen apulainen paino-, mainonta- ja pakkausteollisuudessa!

1. Leikkauspää
Leikkuupää on varustettu 2 kpl yleistyökalun pidikkeellä ja 2 kpl plotterin kiss-cut pitimellä, johon voidaan asentaa sähköinen värähtelevä työkalu (EOT), drag tool, creasing työkalu, V-cut, seuraava kiss-cut, rei’itystyökalu ja 2 kpl plotter kiss-cut työkalua jne. käyttäjien* vaatimusten täyttämiseksi eri materiaaleille ja erilaisille työn käsittelyille.

S3+-sarjan veitsileikkurin kaikkien työkalujen ylös ja alas liikettä ohjataan servomoottorilla, mikä parantaa huomattavasti käsittelyn tehokkuutta ja tarkkuutta, leikkaussyvyyden tarkkuutta ja helppokäyttöisyyttä.

2 kpl vakiokonfiguroitua plotter kiss-cut työkalua voi leikata kokonaan tai kiss-cut kalvomaisia ja pehmeitä materiaaleja, kuten tarroja, vinyyliä ja pahvia säätämällä eri leikkauksiin syvyys suurella tarkkuudella ja suurella nopeudella. Hienon grafiikan ja tekstin leikkausvaikutus on melko hyvä.

Paikannusjärjestelmä on varustettu LED-valaistuslaitteella, jossa on säädettävä valaistuksen kirkkaus varmistaakseen, että HD CCD -kamera pystyy kuvaamaan tarkasti kohdistusmerkit materiaalista riittämättömässä valossa ja tekevät  korkean leikkaustarkkuuden. Heijastavan materiaalin leikkaamissa LED-valaistuksen
kirkkautta voidaan säätää sen varmistamiseksi, että CCD-kamera pystyy tallentamaan kohdistusmerkit tehokkaasti.

2. Automaattinen materiaalin nostolaite – optionaalinen
Kun materiaali on ladattu materiaalinnostopöydälle ja painetaan ”XY”-näppäintä ajetaan kaikki akselit kotiin, automaattinen materiaalinnostolaite nostaa materiaalin yläosan punaiseen valoon.
aistivaan asemaan. Materiaalin erotuslaite erottaa materiaalin puhaltamalla ilmaa väliin ja vie sitten arkin käsittelypöydälle käsittelyä varten tehokkailla imukupeilla  joka estää tehokkaasti materiaalin ottoa ja putoamista syöttöprosessin aikana.

3. Leikkuupöytä
Veitsileikkuri käyttää ilmailualumiini-tyhjiöpöytää, jolla on vahva adsorptio korkean tarkkuuden varmistamiseksi. Tehokas leikkausalue voi olla jopa 1000 mm x 1300 mm leikkauksessa. Pöydässä on telakuljetinhuopa, jolla on hyvä ilmanläpäisevyys, se voi automaattisesti syöttää käsitellyt materiaalit valmiiseen keräilytelineeseen koneen edessä.

4. Tiedostojen tuonti
CCD-kamera voi kaapata leikattavalle materiaalille painetun QR-koodin ja tuoda leikkaustiedoston TPS:n itse kehittämään leikkausohjelmistoon jatkuvaa leikkaamista varten. Koodi ja ohjelma per arkki.

Videot

Optiona teippausasema – levittää teipin reunoille