X9 – 2516 digitaalinen leikkuri

Modulaarinen muotoilu

X9 2516 on uusi modulaarinen digitaalinen leikkauskone, jossa on eri kokovaihtoehto. X9 tasoleikkuri on varustettu kahdella yleisleikkuupäällä ja optionaalisella jyrsinpäällä.

1,8 kW jyrsinpää vaihtoehto

1,8 kW jyrsinmoduuli jopa 60 000 rpm, vesi- ja ilmajäähdytys, pneumaattinen kiinnitysjärjestelmä, pölynpoisto varmistaa puhtaat työolosuhteet ja moitteettoman reunalaadun. Se on myös varustettu automaattinen jyrsimen teränvaihtajalla sekä X9-leikkuri on varustettu pneumaattisella kiinnitysjärjestelmällä. Yhdessä ARC:n kanssa, johon mahtuu jopa 9 työkaluterää, tämä mahdollistaa täysin automatisoidun jyrsinnän jopa töissä, jotka vaativat erilaisia terätyyppejä ja halkaisijoita.

  1. Optionaaliset työkalupäät

2. Käyttökohteet

1. Leikkausmoduuli
Kaksi yleisleikkuupäätä sopii eri leikkaustyökaluihin ja yksi yksittäinen 1,8 kW:n jyrsinpää.

2. HD-kamera
Korkearesoluutioinen Hikvision teollisuuskamera (1). FPS: 173 (2). Käyttöliittymä: Gigabit Ethenet (3). FA kameran linssi

3. Laseretäisyysanturi
Pöytälevyn tasaisuuden havaitsee erittäin tarkka Japanissa valmistettu etäisyysanturi, ja pöytätaso korjataan reaaliajassa ohjelmiston avulla, jotta vältetään pöytälevyn ja työkalun putoamisen epäjohdonmukaisuudesta johtuva epäjohdonmukainen leikkaussyvyys, mikä varmistaa täydellisen leikkaustuloksen. Anturia voitaisiin käyttää myös eri esineiden paksuuden ja muodon havaitsemiseen.

4. Turvallinen törmäyksenestojärjestelmä
Varustettu turvavaloverho-antureilla ja mekaanisella törmäyksenestomekanismilla, joka estää laitetta vahingoittamasta henkilöitä nopean liikkeen aikana.

5. Automaattinen veitsen asennus / AKI
Paineherkkä ja laserherkkä automaattinen veitsen alustustyökalu tekee veitsen terien ja jyrsimen terien vaihtamisesta paljon turvallisempaa ja nopeampaa, koska tällaisten muutosten yhteydessä tapahtuvat käyttäjävirheet eliminoituvat.

6. Automaattinen reitittimen työkalun vaihtaja / ARC
X9-leikkuri on varustettu pneumaattisella kiinnitysjärjestelmällä. Yhdessä ARC:n kanssa siihen mahtuu jopa 9 jyrsinterää, mikä mahdollistaa täysin automatisoidun jyrsinnän myös eri terätyyppejä ja halkaisijoita vaativissa töissä.

7. Jyrsinmoduuli
1,8 kW:n jyrsinmoduuli jopa 60 000 RPM:n nopeudella, vesi- ja ilmajäähdytys, pneumaattinen puristusjärjestelmä, pölynpoisto varmistaa puhtaat työolosuhteet ja moitteettoman reunalaadun.

Tekniset tiedot

Koneen mitat 4040*3080*2280mm
Työalue 1600*2500mm
Työtaso Alumiini hunjakenno+hihna
Max pros korkeus 60mm
Puomin korkeus 60mm
Kappaleen kiinnitys Imupöytä
Max leikkunopeus 72m/min
Paikoitusmenetelmä Kamera
Toistotarkkuus +/-0.2
Käytöt Servot, lineaarijohteet, hammashihna
Moottorien määrä 7
Formaatit AI, EPS, DXF, PLT, PDF, JPG, TIF, TPS
Teho ja virta 12 kw / 400V 3-vaihe

Videot