C2513C Mltifunctional CNC router

TPS CNC-myllymalli C2513Z on viimeisin kehitetty kaiverrus- ja leikkauslaite, joka yhdistää kaiverrus-, leikkaus- ja monikäyttöisen näköasemoinnin. Laitteet on suunniteltu teollisuusteräskonealustan ja alumiiniportaalin rakenteella. Koneen alusta on käsitelty värähtelyvanhentamistekniikalla, jonka työstöpinta ja asennusreiät ovat kaikki käsitelty tarkalla portaalijyrsimellä yhdellä asetuksella. CNC-jyrsinkoneessa on nopea vesijäähdytteinen kara, ultrataajuus sähköinen värähtelevä veitsi, CCD visuaalinen paikannusjärjestelmä ja tyhjiöpuhdistusjärjestelmä. Kansainvälisellä korkean suorituskyvyn liikkeenohjausjärjestelmällä ja TPS-riippumattomalla kehitetyllä ja ammattimaisella CAM-ohjelmistolla kaiverrukseen ja leikkaamiseen, koneen etuja ovat yksinkertainen ja kätevä käyttö, suuri nopeus, suuri tarkkuus ja täydellinen pölynkeräysvaikutus. Sitä käytetään laajasti mainonta- ja kylttiteollisuudessa, paino- ja leikkausteollisuudessa ja muilla aloilla.
Sen käyttömateriaalit ovat KT-levy, PVC-levy, akryylilevy, MDF, alumiini, kupari, alumiinikomposiittipaneeli, muovi, hiilikuitukomposiittimateriaalit, PC-levy, pehmeä kalvo, vinyyli, magneettitarra ja niin edelleen.

C-2513Z on visuaalisen paikantamisen, kaiverruksen ja leikkaamisen integroiva kone, jossa on uusi mekaaninen muotoilu, tarkkuuskäsittely ja tiukka kokoonpano, joka edustaa täysin erilaista kuin perinteinen. Liikkuvat osat käyttävät ruuvia, ohjauskiskoa, hammastankoa ja AC-servomoottoria. Ohjausjärjestelmä ottaa käyttöön nopean liikkeenohjausjärjestelmän ja TPS-itsekehitetty  nopea kaiverrusohjelmiston avulla työkalurataa ei tarvitse muokata kolmannen osapuolen ohjelmistolla ennen leikkaamista. Sisään on rakennettu useita leikkausmenetelmiä, sillä on nopea nopeus, hyvä vakaus ja täydellinen suorituskyky. Sen vapaakulkunopeus voi olla 72 m/min ja syöttönopeus on 8 -15 m/min. Se ei vain tarjoa käyttäjille tyydyttävää kokemusta, vaan myös parantaa huomattavasti käsittelytehokkuutta.

Videot